19 Kasım 2010 Cuma

Uzun bir aradan sonra yenilerle...

Bugün benim doğumgünüm, ve işte yenilerle karşınızdayım...


Bugun swal ile birlikte, pazar ziyaretimizi yaptık. Aşağıda almış olduğum güzellikleri bulabilirsiniz..Leopar desenli şal, işte, basit bir görüntüyü biraz kişiselleştirmek için ideal...Aynı zamanda sezonun tonlarındalar!

Ve büyük an..Bu pudra rengi hırkanın içinde görmüş olduğunuz camel renk elbise, pasajdan, 25 TL ye alınmış olup orjinal HM'dir. Ben de iş için bir kombin yaptım, çünkü elbise kolsuz..Nasıl buldunuz? Bir de üzerimde fotoğraflamam lazım..

Mavi, camel ile en iyi giden renk..O yüzden kot gömlekle deneme çalışması yaptım..Ama upuzuuun ve incecik olmadıım için üzerimde süper durmayabilir diye düşünüyorum..Renkler ilham verebilir?

Ve HM çıkartmamın zafer ürünü..Camel rengi bir etek. 38 beden bulabildim, 36 olsa belki daha iyi olurdu. Bu da iş görür. Her renkle kombinlenebilir, tam bir klasik. Başka renkleri de vardı, bedenleri kalmamıştı. Şiddetle tavsiye edilir...


Çizgili üst pazardan, etek pasajdan, 10 TL. Birleşince güzel oldular sanki?

Postumu dün akşam yemek yediğim, istanbulun en güzel manzaralarından birine sahip X Restaurant'ta çektiğim bir resimle bitirmek istiyorum. Oradaki mum ışıkları, ambians, yediğim güzel pişmiş et..Harikaydı. Gidilmeli, görülmeli...

3 yorum:

Swalvs dedi ki...

Elbise ve eteği çok iddialı gördüm, üzerinde de görmek isterim! Bu arada ben o şalı biraz etek (Shaza'nın şal eteğini hatırlar mısın?) biraz da bluz yaparım kanımca bir ara :D hahaha, hayırlı olsun şekerim. Çok bereketli bir gün olmasa da artık... Taytları ne yapmayı düşünürsün? Upuzun gömlek altına sırf olurlar mı dersin? Cesur günüme saklayabilirim bu düşünceyi!

Bugun Biz dedi ki...

iddalı derkennn???
bence sen yaparsın o dediklerini dostum!

Hilal dedi ki...

karamel etek sahane
uzerınde daha bır super durmus bence
sırtı acık sıyah bluzla ortaya cıkardıgın seyı gercekten cok begendım
bence ogun ofıste sadece sen konusulmuş olmalısın

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin