26 Nisan 2009 Pazar

İyi pazarlar!



Bugün pazar ve ben evdeyim :) Boş durmayayım hemen post yapayım dedim. Hazır maaş ertesi bütün paralarımı da harcamışken.

Cuma akşamı swal ve annelerimiz olaraktan İnek isminde bir oyuna gittik. Bu oyun Nazım Hikmet'in devleti eleştirdiği bir oyun imiş. Hani komünizm bir ineğin paylaşılması vb tarzında bir benzetme vardır ya bilemedim oradan mı geldi. Çok kurcalamadım ben de, ama eğlendik. Sonra da Vefa Bozacısı'ndan bozaları götürdük. Dün dans gecesi vardı; ve tema kırmızıydı. Bütün gün kırmızı ne yapmalıyım ne takmalıyım diye düşündüm durdum o sırada kırmızı pantolonum imdadıma yetişti! Yukardaki resim odur. Fırfırlı tshirti hatırlar mısınız..Allahtan aldıklarımı giymeye başladım yoksa giyilmeyen kıyafetlerle dolacak gardrobum. Aslında ben aldıklarını giyen bir insanım haksızlık etmeyeyim ama çok aldım sanırım bu ara...Cumatesi gün içinde spordan önce bir dolanayım dedım; bir şeyler daha aldım; onları da postalayayım hemen!

Aşağıdaki top Topshop'tan. İhracat fazlacısından buldum :) 24 tl ydi ama küçük bir defosu var pazarlık yapıp 20'ye kapattım. Sevgilim askerden gelince özel bir yere yemeğe gideceğiz; o zaman giymeyi planlıyorum. Ama normal zamanda işte de giyilebilir; hem casual hem abiye bir havası var.




Evet Tiger aldım. Konverslerim yırtılmıştı. Ve ben de uzun zamandır istiyordum. Artık benim oldular. Fiyatını yazamayacağım..


Ve leopar flarlarım. 3 adet. Toplamda 7,5 tl verdim. Çok güzeller bence. Hatta bu altta onlardan oluşturduğum resmi swal beğenebilir ? (Cuma günü taktığı şalda çiçek desenleri vardı ama hepsi birleştiğinde leopar gibi görünüyordu, görünce amanın leopar dedim ama kendisi inkar etti :P, görmedim sanmasın, hıh!)

Herkese iyi pazarlar!














4 yorum:

Bugun Biz dedi ki...

güzel olmuşsun dün. bu yeni aldığın ayakkabılardan sende eskiden de vardı sanki, eskitip eskitip yeniden mi alıyosun? :) Aldığın bluz da bana göre fazla pembe canım ama güle güle giy.
sw

Bugun Biz dedi ki...

yoktu bunlardan da benzerleri vardı, şimdi yine aldım :) bluz aslında daha çok mor ama burda pembe gibi çıkmış.
dün saçıma en son rötuş olarak bir de kırmızı toka taktım ama burada yok o..
kırmızı pantolonlu da olsam beğendin beni demek :)

Bugun Biz dedi ki...

Ya bak yazacaktım nası unutmuşum? Bu tür yorumları sana yazmayı asla ihmal etmemeliyim! Bence üstteki kırmızı pantolonlu fotoğrafta gayet zayıf çıkmışsın! Pantolon sıktı dedin az önce bana ama o yıkanmıştır kesin :) Bi daha giy, sıkmazzz! Önceki fotoğraflara bak, bir de buna bak... Gayet iyi gözüküyorsun... Haaa, kırmızı rujunu da farketmedim sanmaaa :) Güzel gayet güzel...

Bugun Biz dedi ki...

ah canım benim, dedim ki uyumlu olsun. yine de ben devam edeceğim biraz kilo vereyim diyorum..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin