29 Mart 2009 Pazar

Bu hafta için kombinasyonlar ve yeni katılanlar






Bu hafta için bazı birleştirmeler yaptım. Yukarıda görülebilir. 2. ve 3. kombinasyonlardaki tshirtler bu hafta alındı. Leopar sevgimden bahsetmiştim :) Görünce almadan edemiyorum, swal kızacak ama :) Aşağıda ise yeniler var!




Malum maaşı aldık; birkaç parça bir şey alalım diye bir arkadaşımla pasajları gezdik. Çok yeni şey gelmemiş ama alınabilecek şeyler de vardı. Gerçi sanırım bazılarında baltayı taşa vurduk ama kayda değenler var aralarında onları paylaşıyorum. Bu ilk resimde üstümde gördüğünüz şey 7,5 lira. Topshop etiketini ellerimle çıkardım!
İkinci resimdeki L beden ama olsun; zaten dökümlü durması gerekiyor!

Bakalım nasıl bir hafta olacak :)









5 yorum:

Bugun Biz dedi ki...

Cidden leopar çok kötü... Ama şu Topshop olanı ben görmüş ve "hmmm ilginç, fena değil" demiştim, tabi ki herzamanki giib sen erken davranmışsın :) Zaten benim tarzım değilmiş, üzerinde görmem iyi oldu ;) Güle güle giy!

Bugun Biz dedi ki...

O ne be? Tayt mı giydin sen? Bööööö! :D hahhahhahahahahhahahah

Bugun Biz dedi ki...

vala aldıım şeyin çoğunun altına tayt giyiyorum :) yakında bize katıl sen de :) o kadar raat ki!

Bugun Biz dedi ki...

Öyle bir kötülüğü 2 sebepten yapamam: 1- kendime olan saygımdan :P 2- aynaya bakınca ben, yolda, evde, işte, okulda vesaire görüldüğüm herhangi bir yerde gören gözlere acırım :) Daha uzun ve ince olsam düşünürdüm. Ama şu an değil, hayır!
sw

Bugun Biz dedi ki...

:)
yaw ne olacak ustune uzun gıyersın?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin